Geschenkboxen, altijd een goed idee

Box 1

Klaar om te proosten:

Box nr 1:
Een mooie box met een fles frisse spumante van 100% pinot grigo en 2 glazen.

Prijs per box: €38

Box 2

Klaar om te proosten:

Box nr 2:
Geschenkdoos Lanson Le Black Label Brut + 2 glazen (75 cl).
In deze geschenkdoos krijg je een mooie combinatie van Lanson Le Black Label Brut en twee verfijnde champangeglazen met opdruk..

Prijs per box: €58.50

Box nr 3

Klaar om te proosten:

Box nr 3:
Geschenkdoos Lanson Le Blanc de Blancs + 2 glazen (75 cl).
In deze geschenkdoos krijg je een mooie combinatie van Lanson le Blanc de Blancs en twee verfijnde champangeglazen met opdruk.

Prijs per box: €85

logo-lanson

Het champagnehuis Lanson werd opgericht in 1760 door de familie Lanson. Vandaag is het huis dus meer dan 260 jaar oud! Het is gelegen in het centrum van Reims.Het rode kruis als logo op de etiketten verwijst naar de Orde van Malta, de oudste liefdadigheidsorganisatie ter wereld, waar de zoon van de stichter lid van was. Vanaf 1798 werd het Maltese kruis omgevormd naar het inmiddels gekende Lanson kruis dat nu als hun embleem fungeert.

De symbolische betekenis van het kruis van ‘openheid, vriendelijkheid en gastvrijheid’ ligt champagne Lanson nog altijd nauw aan het hart.

Het huis bezit 57 ha waarvan 16 ha in biologische en biodynamische wijnbouw. Dankzij de grote oppervlakte aan wijngaarden beschikken ze over meer dan 100 verschillende crus waarvan 50% in Grand & Premier crus.

Lanson is sinds 120 jaar hofleverancier van het Britse Koninkrijk en wordt ook al meer dan 40 jaar geserveerd tijdens het tennistoernooi van Wimbledon.

Bestellen: